Benvenuti in GourmetGabriella !
In quest’angolo di paradiso che si affaccia sul Golfo di Gaeta, vivo e mi diverto ad assaggiare, sperimentare, cucinare, suggerire, pietanze che, nel corso degli anni, hanno catturato la mia attenzione per il loro sapore, abbinamento, profumo. Dietro ogni preparazione ci sono ricordi, storie, esperienze, luoghi e persone speciali che sento vicine e che desidero celebrare. Ognuno di essi ha profondamente arricchito la mia vita, rendendomi la donna che sono.
Ciò che verrà da qui in poi, lo costruiremo insieme, perciò, mettetevi comodi e godetevi la vista…..
Welcome to GourmetGabriella !
In this corner of paradise overlooking the Gulf of Gaeta, I live and like tasting, experimenting, cooking, suggesting, dishes that, through the years, have captured my attention for their flavour, matching, smell. Behind every preparation there are memories, stories, experiences, places and special people who I feel close and want to celebrate. Each of them has deeply enriched my life making me the woman I am.
What will it be from here on out, we’ll build it together, so, make yourself confortable and enjoy the view…..
It’is wonderfull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thanks a lot Vale!!
il “GourmetGabriella”..farà conoscere a tutti il tuo saper amare e donare…….
you’ll do ………. daydreaming… whether you believe it or not ………….
congratulations …………
Besitos
Sarà bello se, ciò che si nasconde “oltre il fornello” e che serbo dentro me, diverrà visibile…
Il mio saper amare in tanti modi diversi da figlia, sorella, donna, madre, amica…
Sarà un modo per farmi conoscere meglio…per raccontare la nostra storia ed imprimerla nella memoria degli amici che ci sono rimasti accanto per scelta e convinzione..peccato per chi se n’è andato o…se ne andrà…
Ci voglio credere, mi fa bene farlo..
Ti voglio tanto bene
Wonderful! You are an inspiration to those who would like to achieve the same 🙂
Thank you Susie, I hope being able to manage everything well, it’s a lot of work and I’m never quite satisfied on what I write…when I go reading I find a lot of mistakes and imprecision. An american friend of mine told me in the States, they use cups and spoons instead of ounces and grams…I have to learn about how to make a conversion!!
And it’s more complicated! Imagine, a cup or spoon of sugar weighs differently than a cup or spoon of flour!
I will write up a simple chart for you. You could also write it up and place it as a link on the side of your web page. I will take a look and get back to you … PS … welcome to my world :))
Susie, thanks for the welcome….I really want to publish my recipes but when I think that I have to convert all in I don’t know what-spoons, pounds, cups- I go crazy !!! I’m always afraid of making mistakes … I wonder…we could not have the same measures all over the world !? Waiting for your chart…..at the moment it seems to be a lifesaver for me !!! 🙂
You are my inspiration Susie!!
Mi piace molto la ricetta dei fusilli fumè, ma la pancetta hai provato a tagliarla a striscioline sottili invece che a cubetti? E’ un segreto imparato in un ottimo ristorante quando ho ordinato una carbonara buonissima.Ariela. Spero di provare tue stesse emozioni di fronte al piatto di pasta.
Ary, benvenuta!
Non ho provato le striscioline sottili ma lo farò non appena ripeterò il piatto !!!
Ti abbraccio forte forte
So, I had to look up Gaeta to see from where this inspiration comes- very nice and you have a fine blog here. And not so far away from me….
You got me curious! If you’re ‘not so far away from me…’ , where you live?!
Maybe we can meet somewhere in the middle !!
A presto,
Gabriella
well it would be a travel anyway, but a manageable one…. I live in the south of Germany, halfway would be somewhere around Genua (g)
Wow…so close! I have some relatives in Stuttgart so I know well Germany!
So, what about planing a trip in my place ?!
Think about it 😉