My blog “GourmetGabriella “!

Benvenuti in GourmetGabriella !

In quest’angolo di paradiso che si affaccia sul Golfo di Gaeta, vivo e mi diverto ad assaggiare, sperimentare, cucinare, suggerire, pietanze che, nel corso degli anni, hanno catturato la mia attenzione per il loro sapore, abbinamento, profumo. Dietro ogni preparazione ci sono ricordi, storie, esperienze, luoghi e persone speciali che sento vicine e che desidero celebrare. Ognuno di essi ha profondamente arricchito la mia vita, rendendomi la donna che sono.

Ciò che verrà da qui in poi, lo costruiremo insieme, perciò, mettetevi comodi e godetevi la vista…..

Welcome to GourmetGabriella !

In this corner of paradise overlooking the Gulf of Gaeta, I live and like tasting, experimenting, cooking, suggesting, dishes that, through the years, have captured my attention for their flavour, matching, smell. Behind every preparation there are memories, stories, experiences, places and special people who I feel close and want to celebrate. Each of them has deeply enriched my life making me the woman I am.

What will it be from here on out, we’ll build it together, so, make yourself confortable and enjoy the view…..

Image

Advertisements

15 thoughts on “My blog “GourmetGabriella “!

  1. il “GourmetGabriella”..farà conoscere a tutti il tuo saper amare e donare…….
    you’ll do ………. daydreaming… whether you believe it or not ………….
    congratulations …………
    Besitos

    • Sarà bello se, ciò che si nasconde “oltre il fornello” e che serbo dentro me, diverrà visibile…
      Il mio saper amare in tanti modi diversi da figlia, sorella, donna, madre, amica…
      Sarà un modo per farmi conoscere meglio…per raccontare la nostra storia ed imprimerla nella memoria degli amici che ci sono rimasti accanto per scelta e convinzione..peccato per chi se n’è andato o…se ne andrà…
      Ci voglio credere, mi fa bene farlo..
      Ti voglio tanto bene

    • Thank you Susie, I hope being able to manage everything well, it’s a lot of work and I’m never quite satisfied on what I write…when I go reading I find a lot of mistakes and imprecision. An american friend of mine told me in the States, they use cups and spoons instead of ounces and grams…I have to learn about how to make a conversion!!

      • And it’s more complicated! Imagine, a cup or spoon of sugar weighs differently than a cup or spoon of flour!
        I will write up a simple chart for you. You could also write it up and place it as a link on the side of your web page. I will take a look and get back to you … PS … welcome to my world :))

      • Susie, thanks for the welcome….I really want to publish my recipes but when I think that I have to convert all in I don’t know what-spoons, pounds, cups- I go crazy !!! I’m always afraid of making mistakes … I wonder…we could not have the same measures all over the world !? Waiting for your chart…..at the moment it seems to be a lifesaver for me !!! 🙂

  2. Mi piace molto la ricetta dei fusilli fumè, ma la pancetta hai provato a tagliarla a striscioline sottili invece che a cubetti? E’ un segreto imparato in un ottimo ristorante quando ho ordinato una carbonara buonissima.Ariela. Spero di provare tue stesse emozioni di fronte al piatto di pasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s